Caramelizing Sirob v tubě, 90 g
Lžičku nechte doma! Máme pro vás sirob (vegan extrakt z cukrové řepy) v praktické tubě! ✓
Přírodní veganský sirup z cukrové řepy.
- Zdravé oslazení kdekoliv a kdykoliv.
- Alternativa medu jemné karamelové chuti.
- Dodá minerály a kvalitní živiny + nabije energií.
Detailní popis produktu
Včelky si vzaly dovolenou 🐝
#beefree
U nás v More Than Honey se vše točí zejména kolem medu. Pokud ale hledáte způsob, jak si osladit život i bez pomoci pilných včeliček, máme pro vás skvělou zprávu!
Sirup z cukrové řepy do kapsy
Tuba s přírodním sirupem je malá a skladná, takže si ji můžete vzít s sebou kamkoliv. Klidně do batohu, kapsy či příručního zavazadla. Budete mít tak stále po ruce chutný a zdravý snack. Nejenže si osladíte život, ale dodáte tělu přirozený zdroj energie a spoustu kvalitních živin.
A jak mlsat sirob? To je čistě na vás:
- Skvěle osladí kávu, čaj a jiné nápoje.
- Dochutit s ním můžete jogurt, tvaroh či ovesnou kaši.
- Výborně chutná i natřený na palačinky, lívance a vafle.
- A nebo stačí vymáčknout trochu sirobu přímo do pusy pro rychlé nabuzení.
Chybu neuděláte ani s tím, když pár kapek sirobu rozmícháte v šalvějovém čaji. Získáte tím přírodní prostředek, který může pomoct zklidnit podrážděný krk.
Spolupráce s Honey Bean
V More Than Honey si zakládáme na opravdu vysoké kvalitě našich výrobků. Protože se snažíme naši nabídku rozšiřovat a hledat i jiné medy, které chutí a kvalitou obstojí vedle naší Manuky, navázali jsme po pečlivém přemýšlení spolupráci s panem Hynkem Chaloupkou z Honey Bean. A tak si nyní můžete vychutnat český akátový med v neobvyklé formě, jako jsou pasty s atraktivními příchutěmi.
Sirob jako sladký vynález našich předků
Podobně jako melasa patří sirob mezi tradiční sladidla, na která naše babičky nenechaly dopustit. Používal se nejen jako náhrada cukru, ale také jako nezbytná přísada do perníku, černé omáčky ke kaprovi nebo se v něm máčely peciválky (kynuté makové buchty).
Sirob se dnes zase vrací do módy. A to nejen díky své unikátní chuti s nádechem karamelu. Sirob vzniká vařením čisté šťávy z cukrové řepy, která je bohatá na minerály a přírodní cukry. Velká porce těchto látek zůstává v sirupu zachována, takže se dá považovat za zdravou a výživnou alternativu klasického cukru.
Tuba plná železa, hořčíku a dalších živin
Chuť sirobu je sice sladká, ale také jsou v ní patrné zemité, karamelové až lehce kouřové tóny. Je to dáno hlavně vysokým podílem hořčíku a železa. Tyto minerály jsou velice důležité pro funkci svalů, nervů a snižování únavy. V malém množství sirob obsahuje také kyselinu jablečnou, ovocnou a šťavelovou. Ty mu dodávají příjemnou kyselinku.
Čím déle se sirob vaří, tím je hustší a tmavší. Vznikají v něm hnědé pigmenty známé jako melanoidiny, které mu dodávají typickou barvu, karamelovou chuť a působí jako antioxidanty. Jsou skvělé na posílení imunity a zmírnění zánětů v těle.
Sirob je zkrátka mnohem lepší alternativou běžného cukru. Obsahuje sice sacharózu a glukózu, ale je také nabitý minerály a výživnými látkami, které v cukru úplně chybí. Tubičku se sirobem si navíc mohou vychutnávat i vegani – jedná se o čistě rostlinný produkt.
Složení
Sirob | extrakt z cukrové řepy |
Další parametry
- Netto (hmotnost): 90 g.
- Země původu medu: Česká republika.
- Výrobce: Honey Bean.
- Skladování: Uchovávejte při teplotě 15–25 °C.
Po otevření spotřebujte do 2 týdnů.
Nutriční údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1295 kJ / 306 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 70 g |
z toho cukry | 63 g |
Vláknina | 0,5 g |
Bílkoviny | 2,3 g |
Sůl | 0,03 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Honey Bean tuby – akátový med z jižní Moravy i manukový med z Nového Zélandu |
---|---|
Hmotnost: | 0.09 kg |
Velikost balení: | 90 g |
Země původu: | Česko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.